friendica.vrije-mens.org

-
Starts:  Thursday October 15, 2020 @ 7:09 AM
Penny,

Gelieve maximaal 3 à 4 minuten per dag te douchen. Doe de afwas niet vaker dan 1 keer per week en reinig nooit meer dan 20% van het keukenoppervlak. Stofzuig je slaapkamer niet vaker dan, ruwe schatting, 1 keer per halfjaar. Was je 60 graden bestendige dekbed nooit. Ik heb last van vlekken, een zweet-zonneallergie.

Dit heiligdom dien je zonder schoenen te betreden.

Welzijnsgevoel doet niet ter zake en dus zet je de kachel niet hoger dan 20 graden. Omdat de thermostaat naast de verwarmingsketel in de keuken hangt zorgt deze voor een gegarandeerde temperatuur in de woonkamer. Wanneer je voelt dat het verwarmingspaneel warm is, vlieg je naar de keuken en doe je de thermostaat een paar graden omlaag.

Zwarte schimmels en bacteriële aanslagen bestrijd je met behulp van het spoelen met water. Kalkaanslag op kranen verwijder je niet, want dat komt de verspreiding van bacteriën niet ten goede.

Sporadisch kun je een dopje, en let wel op de geringe hoeveelheid, biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel gebruiken.

Don_S hell, is in de war.

Hij composteert Gina shit in zijn tuin. Verbruikt buitensporige hoeveelheden antischimmel reinigingsmiddelen. Dumpt te vaak chloor in het toilet en sproeit te veel met kalkoplosser. Spiedende dombo’s hun zicht blokkeert hij met aluminiumfolie.

Deze website gebruikt cookies. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.